Mainosteippaus

Mainosteippaus toimii yrityksesi käyntikorttina, myös tien päällä! Teemme mainosteippaukset Seinäjoen ja koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Mainosteippaus viestii tehokkaasti yrityksesi ideaa. Toteutamme ammattitaitoiset teippaukset toiveidesi toteutuksella näyteikkunoihin ja muihin julkisivuihin, autoihin (aina henkilöautoista rekkoihin), kärryihin, valomainosten etupintoihin, mainoskyltteihin ja opasteisiin. Logot, kuvat ja tekstit voidaan toteuttaa leikkaamalla tarraleikkurilla tai tulostamalla.

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaus on paras tapa herättää ohikulkijan huomio. Teippauksia näkeekin lähes jokaisen liiketilan ikkunassa kuvina, teksteinä ja niiden yhdistelminä. Kun teippaus on tehty kauniisti, se luo positiivisia mielikuvia yrityksestäsi. 

Valomainosteippaukset

Valomainoksissa hoidamme pintojen teippaukset. Tarvittaessa yhteistyökumppanimme valmistaa koko mainoksen tekemällä kotelon ja etulevypinnan leikkaukset, sekä hoitamalla asennus- ja sähkötyöt. Valomainos on sekin erinomainen keino opastaa asiakas yritykseesi, erityisesti pimeinä iltoina ja vuodenaikoina. 

Mainoskylttien teippaukset

Tuo yrityksellesi näkyvyyttä, erotu eduksesi ja informoi asiakkaitasi Mainos-Laakson teippauksilla! Teemme mainoskylttien teippaukset yli 20 vuoden kokemuksella. Kyltit teipataan yrityksesi ilmeellä säänkestäviksi.

Opasteiden teippaukset

Teippaamme myös mainos- ja opastekilvet. Toteutamme liikennemerkkiteippaukset, ulko-opasteet sekä muut kyltit ja kilvet. 

Ota yhteyttä,
niin räätälöidään sopiva teippaus juuri sinun tarpeisiisi!